Vakantie naar Dortmund

Tijdens je vakantie in Dortmund valt er van alles te beleven. Dortmund is een bruisende stad, die je zeker een keer bezocht moet hebben! Dortmund is dé perfecte stad voor mensen die zowel van moderne architectuur houden, als historische gebouwen. Jaarlijks worden er veel evenementen georganiseerd in Dortmund. Een vakantie is dan ook erg veelzijdig, je kunt er winkelen, genieten van de volkscultuur, musea bezoeken en bovendien zéér goed culinair eten. Dortmund is zowel met de auto, als met het vliegtuig, uitstekend te bereiken!
Vliegtickets

Dortmund is eenvoudig te bereiken met het vliegtuig. Vanaf Schiphol ben je al binnen het uur op de luchthaven van Dortmund! Vliegtickets naar Dortmund staan dan ook verspreid over het hele internet. Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Dortmund? Er zijn veel verschillende aanbieders van vliegtickets naar deze prachtige stad in het Ruhrgebied.

Tip: het is zeer verstandig de verschillende aanbieders van vliegtickets eens naast elkaar te leggen, dit kan je namelijk een hoop geld besparen!

Cultuurvakantie

Naast een geweldig uitgaansleven in Frankfurt en bruisende winkelstraten kun je tijdens je vakantie terecht voor de meest interessante kunst en musea. Tijdens je vakantie is het écht een must om een museum te bezoeken. Dortmund heeft namelijk een indrukwekkend kunstmuseum. Dit is het Museum für Kunst und Kulturgeschichte. Het museum, dat in 1883 is opgericht, heeft vele collecties op het gebied van kunst, ontwerpen en ambachten. Dit museum was het eerste gemeentelijke museum uit het Ruhrgebied.