Stedentrip Dortmund

Wanneer je er eventjes helemaal tussenuit wil, is een stedentrip naar Dortmund zeker een aanrader.Dortmund is een bijzondere stad, die je ontzettend veel te bieden heeft. Of je nu houdt van cultuur, voetbal, uitgaan of winkelen; het kan allemaal. Dortmund is een zeer veelzijdige stad. Zo heeft Dortmund, naast veel moderne gebouwen, ook een prachtig historisch centrum. Daarnaast kan je tijdens je bezoek aan Dortmund ook heerlijk genieten van alle prachtige natuur!

Naast het bezoeken van bezienswaardigheden, kun je tijdens je stedentrip ook heerlijk eten in Dortmund. Naast de lokale kost, als bier en worst, heeft de stad ook heel veel andere heerlijke gerechten te bieden. Ben je op zoek naar een goed restaurant in Dortmund? Klik dan hier!
Activiteiten in Dortmund

Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor je stedentrip en wil je niet zo ver hoeven reizen? Dan is Dortmund dé bestemming voor jou! Dortmund is een enorm veelzijdige stad. Zo kan je genieten van heerlijk eten, mooie architectuur, een tal van winkelstraten en vooral: gezellige mensen! Voor de cultuurliefhebbers onder ons heeft Dortmund ook een tal van musea en theaters. Ga jij liever uit? Ook dan is Dortmund the place to be! In Dortmund zijn er namelijk heel wat clubs waar jij de hele avond uit je dak kan gaan. Bovendien is Dortmund dé winkelstad van het Ruhrgebied!

Bijzondere stad

Dortmund kent een bijzondere geschiedenis die je gedurende je stedentrip gegarandeerd tegen zult komen. In de prachtige oude stadskern vind je een bijzondere combinatie van moderniteit en historie. Een stedentrip naar Dortmund zal je dan ook gegarandeerd verrassen. Naast het pure stadsleven kent de stad ook een aantal parken en een prachtige rivierhaven.