Restaurants

Frankfurt kent restaurants in vele prijsklassen en met veel verschillende keukens. De keuze is enorm en de stad heeft dan ook een aantal van de meest prestigieuze restaurants van Duitsland. Frankfurt is een prachtige plek om te genieten van lekker eten. Hier vind je zowel lokale specialiteiten als internationale gerechten. De meest exclusieve restaurants liggen rond het centrum. Wanneer je in een chique restaurant wil gaan eten is het altijd handig om nette kleding mee te nemen. Veel restaurants stellen dit zeer op prijs. Door de internationale allure zijn de betere restaurants hier ook vaak het duurst. Toch vind je tussen deze luxueuze locaties ook goedkope alternatieven. In andere wijken vind je veel gelegenheden in gemiddelde en lagere prijsklassen.
De beste restaurants in Dortmund

Wanneer je op vakantie gaat naar Dortmund, wil je natuurlijk ook lekker eten! Daarom hebben we de top 5 beste restaurants van Dortmund voor je op een rijtje gezet:

1. Pfefferkorn
De Pfefferkorn is een sfeervol restaurant, dat typisch Duits eten serveert. Zo kan je hier terecht voor een heerlijke Schnitzel of een lekkere steak. Bij elk gerecht worden heerlijke gebakken aardappeltjes geserveerd!

2. Nhy Star
Dit Vietnamese restaurant staat bekend om haar heerlijke noedels, dumplings en springrolls. Dit restaurant is een zeer goede keuze voor mensen, die een keertje wat anders willen eten dan de Duitse keuken.

3. der Schneider – tailored food
Restaurant der Schneider grenst aan hotel Ambiente. Het moderne interieur en de vernieuwende gerechten zijn erg kenmerkend voor het restaurant. Voorafgaand aan het voorgerecht worden er verschillende amuses geserveerd.

4. Zum Alten Markt
Dit restaurant zit aan de markt van Dortmund. Het is hier daarom dan ook vaak druk ‘s middags. Je kan hier onder andere genieten van heerlijk typisch Duits eten en een frisse salade. Tip: Dit is een hele leuke plek om te lunchen na een dagje in Dortmund!

5. L’Osteria Dortmund
Voor fans van Italiaans eten is er natuurlijk ook een restaurant in Dortmund! In dit gezellige Italiaanse restaurant kan je genieten van een grote pizza of een lekkere pasta!