Hotels in Dortmund

Tijdens je verblijf in Dortmund is een aangenaam verblijf erg belangrijk. Er zijn over het algemeen veel luxe vier sterren hotels in Dortmund en deze zijn dan ook vaak niet goedkoop. De kwaliteit van de hotels daarentegen ligt in vergelijking met andere steden van Duitsland erg hoog, ook bij de wat minder luxe hotels. Belangrijk om in de gaten te houden is dat de prijzen rondom de kerst vaak een stuk hoger liggen. Naast hotels heeft Dortmund ook appartementen, jeugdherbergen en pensions waar je kunt verblijven.
Luxe hotels

In Dortmund zijn er heel wat luxe hotels waar je kan overnachten tijdens je stedentrip. De meeste van deze luxe sterrenhotels liggen in of vlakbij het centrum van de populaire stad. Het onderlinge prijsverschil tussen alle luxe hotels in Dortmund is vrij groot. We raden je daarom aan om luxe hotels in Dortmund te vergelijken. Zo vind je het beste hotel voor de beste prijs!

Goedkope hotels

Naast de vele luxe hotels in Dortmund vind je ook veel goedkopere manieren om in deze prachtige Ruhrstad te verblijven. Een weekendje weg naar Dortmund hoeft helemaal niet duur te zijn. Naast hotels biedt Dortmund namelijk ook appartementen, jeugdherbergen en pensions. Ook zijn er verschillende hotels, waar je voor c.a. €50,- een overnachting kan boeken.

Foto’s van Dortmund